Bruiloft catering …

Jullie grote dag komt dichterbij, elkaar het ja-woord geven hoort onvergetelijk te zijn. Van outfit en gezelschap tot aan de culinaire uitvoering. Je weet dat je alles tot in de puntjes verzorgd wilt hebben. Graag denk ik met jullie hierin mee, om deze heuglijke dag tot een unieke en bijzondere ervaring te maken.

Mijn moto is … geniet en beleef voluit op jullie dag. Lach, dans – kijk, ontdek – proef, smaak … maar bovenal straal van geluk omdat je weet dat op deze prachtige dag alles tot in de puntjes is geregeld. Kortom … samen met de aanwezige gasten genieten van een weergaloos moment in jullie leven.

Ik wens jullie een wonderbaarlijke huwelijksdag toe.

Vriendelijke groet, Patrick-Vegan Keuken.

Van klein gezellig tot groots spectaculair, veel kan en bij wijze van spreken zijn de mogelijkheden grenzeloos. Alles begint met de wensen en ideeën van het aanstaande bruidspaar. Het is jullie dag – jullie feestelijk samenzijn met geliefden en naasten.

Wat je van mij kan verwachten als bruiloft cateraar is 100 procent toewijding in het uitvoeren van jullie wensen. Verse smaakvolle bijzondere gerechten-hapjes-fingerfood aangepast aan jullie ideeën. Gaan jullie voor het traditionele buffet – een cosy sitting dinner of kiezen jullie voor tasteful foodcorners?

Welke keuze er wordt gemaakt … het Vegan Keuken team maakt van jullie bijzondere dag een smaakvolle culinaire happening, waar nog lang over nagepraat zal worden. Ontdek en proef verassende gerechten – hapjes en meer. Maak gebruik van de luxe om zorgeloos deze unieke dag voluit te genieten en te beleven.

Ik wens alle aanstaande bruidsparen een mooie ontdekkingsreis toe met het plannen van jullie huwelijk.

Heel veel plezier!

Vriendelijke groet, Patrick – Vegan Keuken.

close
Boek de vegan keuken foodtruck en geniet van een mediterrane middag in je tuin of oprit. Boek voor 15 maart 2020 je tuinfeest en je krijgt een smaakvolle lactosevrije taart erbij. Smullen verzekerd dus !!!

\\

Foodtruck in je tuin? Das pas een feestje!!!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.