Lactose vrij gebak bestellen

Zin in een lekker stukje veganistisch gebak-taart-cake? Alle gebak is smaakvol, fris,uiterst vers, lactose vrij en vervaardigd met pure ingrediënten en seizoen fruit afkomstig van lokale telers. Het vegan gebak kan worden afgehaald bij de Vegan Keuken foodtruck op vrijdag markt te Harkstede of op zaterdagen bij Vegan Keuken tot 12.00 uur. Heeft u een voorkeur voor een bepaald gebak of taart? Bestel dan tijdig!


Aandacht! Taarten en gebak hieronder vermeld zijn standaard te bestellen als “afhaal” bij Vegan Keuken Appingedam. Informeer voor eventuele bezorg mogelijkheden in bepaalde regio’s als Groningen-Delfzijl-Veendam. Vegan keuken levert ook aan horeca, bedrijven en zorginstellingen. Neem voor meer info over lactose vrij gebak contact op via: vegankeuken@gmail.com Met vriendelijke groet, Patrick-Vegan Keuken.
close
Boek de vegan keuken foodtruck en geniet van een mediterrane middag in je tuin of oprit. Boek voor 15 maart 2020 je tuinfeest en je krijgt een smaakvolle lactosevrije taart erbij. Smullen verzekerd dus !!!

\\

Foodtruck in je tuin? Das pas een feestje!!!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.