Marco Groenten en Fruit…

Wanneer "Goed" net niet goed genoeg is ... omdat het altijd beter kan!

Met bovenstaande zin is eigenlijk alles gezegd over Marco Weenings zijn AGF handel. Marco verkoopt niet zomaar even wat groenten en fruit. Deze immer gezellige groenten en fruit aanbieder maakt zich sterk door het cliënteel top kwaliteit te leveren. Goed is net niet goed genoeg omdat het altijd beter kan volgens Marco. En dat merk je meteen wanneer je voor het kraam van Marco Weenings staat.

Marco en collega Donny bieden niet alleen het beste van het beste aan. Dit duo maakt tijd voor hun klanten. Met kennis van zaken geven ze met liefde informatie en adviseren ze cliënteel over hun dagvers fruit en groenten. 

Vergeet supermarkt groenten en fruit. De kwaliteit en versheid van het fruit en groenten dat Marco Weenings zijn klanten aanbiedt is haast niet te evenaren. Dat vertaalt zich in smaak, houdbaarheid en tijdens het afrekenen van al dat vers lekkers en gezond … krijg je geen hartaanval. Een win-win situatie dus! Nieuwsgierig geworden waar Marco Fruit en Groenten verkrijgbaar is? Kijk op zijn Facebook pagina en ga een keertje langs. Ik durf te wedden dat ook jij meer dan tevreden bent! Doe Marco en Donny alvast de groeten van mij. Patrick -Vegan Keuken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.