Heerlijk-Vers-Smaakvol van Vegan Keuken

Mediterrane foodtruck bij jou thuis...

Spaanse tapas of Griekse mezes. Je kan en mag beide opties ook mixen, zo geniet je voluit van een dagje mediterrane keuken in jou tuin. Heerlijk en smaakvol smullen van de lekkerste hapjes met familie, vrienden en collega’s. En jij…JIJ viert en geniet relax mee, aangezien alles tot in de puntjes is verzorgd! 

Gerechten, hapjes, sauzen alles wordt vers bereidt uit de foodtruck. Op het afgesproken tijdstip wordt er uitgeserveerd en kan iedereen genieten van een culinaire middag.

 

Tot snel, Patrick Vegan Keuken.

vegan-barbeque-catering
vegan-foodtruck-hapjes
Griekse-salade-afhaal-gerechten-vegan-keuken-Appingedam
Veganistisch-pita-broodje-vegan-keuken

"Wat klanten zeggen...

5/5
Wij hadden in juli een middag mediterrane keuken op het werk. Verbazend wat voor lekkers Patrick in zijn foodtruck maakt en serveert.
Ingmar

Gezellig feestje bij jou thuis?? Laat de Vegan Keuken foodtruck aanrijden!!!

5/5
Alles is ontzettend lekker! Je proeft de versheid en liefde waarmee Patrick zijn spreads en gerechtjes maakt. Smaakjes, hapjes en sauzen festijn. #doen! #aanrader!
Karen

Altijd al zin gehad in een net even iets anders feestje? Dan is nu de mogelijkheid daar! Laat de Vegan Keuken foodtruck bij jou thuis aanrijden en geniet volop mee van je eigen feest. Heerlijke en smaakvolle tapas en mezes hapjes worden op locatie gemaakt en geserveerd. Jij…geniet relax mee van het feest en hebt volop tijd voor de gasten. 

Makkelijk, gezellig en smakelijk. Dat is samengevat een mediterrane middag met de Vegan Keuken foodtruck. 

We serveren: heerlijke pita broodjes gaande van vegan gyros en kebab tot Spaanse balletjes en andere lekkernijen. Salades, brood sauzen. It is all there! 

Gewoon even boeken en dan…culinair genieten! 

Groetjes, Patrick Vegan Keuken.