Thee Topic thee happening…

Welkom in de wereld van TheeTopic

Joke Boomstra van TheeTopic is gediplomeerd thee somelier. TheeTopic werkt niet samen met massa producenten. De zeer kwalitatieve losse thee die Joke aanbiedt is afkomstig van een Nederlandse thee inkoper die alleen zaken doet met kleine boeren of theeplantages die goede afspraken hebben met hun werknemers als het gaat over loon, verzekeringen en arbeidsomstandigheden. Deze plantages produceren veelal biologisch en gebruiken geen pesticiden. Het zijn producenten die hart en passie hebben voor hun product. Thee met een verhaal … en dat is ook wat je proeft!

Thee beleven en genieten met TheeTopic

Wat is het verschil tussen losse blaadjes thee en thee zakjes? Wat is een thee cultuur, waar en hoe wordt dit bijzonder natuurproduct geproduceerd? Hoe maak jij een smaakvol kopje thee? Welke rol speelt het toevoegen van water? 

Er valt heel wat te ontdekken en nog meer te proeven tijdens een workshop thee beleven met Joke. Je ondergaat als het ware een “thee happening” de sfeer is relax. Het uitzicht vanuit de thee kamer … creëert een oase van rust. TheeTopic gaat verder dan het aanbieden van een workshop. Dit is — ontdekken – beleven – genieten.

Thee-Topic-workshop-Groningen
Thee-Topic-thee-beleving-workshop-Groningen
Thee-Topic-Proeverij-Meerstad

Thee en Meer...

TheeTopic verzorgt High Tea in een bijzondere setting. Neem deel aan een tapas arrangement – proeverij of smaakvol diner. Laat je onderdompelen in de wereld van thee …  -ruik-proef-geniet.

TheeTopic kan worden ingehuurd voor bruiloft-familie feest en bedrijfsuitjes. Met passie en kennis maakt Joke uw event of feest tot een zorgeloze happening.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.