Vegan Friendly eten, shoppen and more…

Je bent beginnend veganist of je hanteert deze levenswijze (want dat is wat het is) – reeds een half leven lang, dan weet jij net als ik dat gelijkgestemden “vegan souls” producten en vegan minded bedrijven niet altijd even makkelijk zijn te vinden. Wel beste lezers van deze wekelijkse Vegan Weetjes … erger je niet langer want er is niet alleen hoop, maar ook wat leuks dat je zoektocht makkelijker maakt.

De vegan goden zijn met ons dankzij de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Bij velen doet deze vereniging wellicht een belletje rinkelen dankzij het bekende Vegan Challenge. Dit is een leuke en aangename manier om kennis te maken met veganisme. In een volgend “Vegan Weetje” vertel ik je hier graag wat meer over. Voor nu terug naar het Vegan Friendly eten & Shoppen dus … Kwestie van to the point te blijven uiteraard.

Indeed, Plant Power maakt gezond en maakt ons sterk. Als veganisten onder mekaar werken wij samen niet alleen aan een meer dier vriendelijkere wereld. We zoeken steun en ondersteunen elkaar. En dat laatste stukje ‘ondersteunen’daar gaat dit wekelijkse Vegan Weetje over.

De Nederlandse Vereniging voor Veganisme bevat een geweldige tool “Vegan Friendly” genaamd om door heel Nederland vegan minded ondernemers makkelijk te vinden. Vegan Friendly is een pagina binnen de website van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme die een kaart en lijst weergeeft van vegan minded bedrijven, winkels, webshops, koffie-eethuisjes en veel meer zaken die veganisme hoog in het vaandel hebben.

Het maakt als veganist zijnde je zoektocht naar vegan producten niet alleen makkelijker. Je ontmoet en leert de vegan friendly community ondernemers persoonlijk kennen. Dankzij deze geweldig tool wordt jij op je vegan wenken bedient. Culinair-kleding-interieur etc er gaat een vegan wereld voor je open! Bovendien bieden de meeste ondernemers die deel uitmaken van de Vega Friendly community je ook nog is een mooie korting aan.

Ik zeg … verken de website van de Nederlandse Vereniging voor voor Veganisme en maak volop gebruik van de Vegan Friendly tool ! De link er naartoe tref je hier.

Heel veel vegan fun !

Groet, Patrick – Vegan Keuken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.