##er is altijd een moment voor een stukje lekker gebak of taart##

Zin in een lekker stukje veganistisch gebak-taart-cake? Alle gebak is smaakvol, fris en uiterst vers vervaardigd met pure – verse ingrediënten en seizoen fruit afkomstig van lokale telers. Het vegan gebak kan worden afgehaald bij de Vegan Keuken foodtruck op vrijdag markt te Harkstede en zaterdag markt Appingedam. (zolang de voorraad strekt!). Heeft u een voorkeur voor een bepaald gebak of taart? Bestel dan tijdig! 

***Voor bezorging in de regio: Groningen-Veendam en binnen een straal van 50 kilometer bedraagt het minimale bestel bedrag 100 euro. Taarten en gebak kunnen ook worden afgehaald tijdens marktdagen (zolang de voorraad strekt).***

***Afhalen kan ook in Appingedam bij Vegan Keuken mits reservering van dinsdag tot donderdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur. ***

Vriendelijke groet, Patrick Vegan Keuken. 

vegan-gebak-mokka-hazelnoot-taart
vegan-taart-mango-sinaas-gebak
vegan-gebak-afhalen-citroen-yoghurt-cake

Mokka-Hazelnoot gebak

Smullend en vullend! Dit voorgesneden (4x9 cm) mokka hazelnoot gebak is een lekker ding! Smeuïge mokka spread, zachte cake lagen en mokka met hazelnoot topping om het geheel af te maken. 

***Prijs: 4 euro per gebak. 

Af te halen tijdens marktdagen zolang de voorraad strekt. Ook af te halen in Appingedam mits reservering! 

 

Sinaas-Mango gebak

Tot de laatste kruimel is dit sinaas-mango gebak puur genot! Een heerlijk voorgesneden gebak (4x9 cm). Smaakvolle spread op de cake lagen. Een mix van mango en sinaas gel on the top. Fris en fruitig gebakje dus. 

***Prijs: 4.00 euro per gebak. 

Af te halen tijdens marktdagen zolang de voorraad strekt. Ook af te halen in Appingedam mits reservering. 

Citroen-Yoghi gebak

Een heerlijk bijzonder plakje cake die een lach op het gezicht tovert tijdens het smullen.  On top: gekonfijte citroen. Onder de kap: zachte cake gevuld met citroen curd en chiazaad. #smullen dus!

***Prijs: 16.00 euro per gebak.

Af te halen tijdens markdagen zolang de voorraad strekt. Ook af te halen in Appingedam mits reservering.

 

 

appel-mango-taart-vegan-gebak
pruimen-taart-vegan-gebak
aardbei bosvruchten crumble taart
Vers vegan gebak 
Vegan Keuken Appingedam.
Appel mango taart

Heerlijke frisse appel-mango taart. Deze taart is verkrijgbaar op bestelling en kan worden afgehaald of bezorgd. 

 

Prijs: 20.00 euro.

 

Pruimen dadel taart

Vinger likkend lekker is deze smaakvolle pruimen-dadel taart. Deze taart is verkrijgbaar op bestelling en kan worden afgehaald of bezorgd. 

 

Prijs: 20.00 euro.

 

Kwark aardbei taart

Heerlijke vegan kwark taart met verse aardbeien en bosvruchten. Deze taart is verkrijgbaar op bestelling en kan worden afgehaald of bezorgd.  

Prijs: 20.00 euro. 

 

Heerlijk smaakvol veganistisch gebak en taarten. 
Af te halen of bezorging aan bedrijf en particulier.
appel-mango-muffin-vegan-taart
Banaan-gele-rozijnen-brood-veganistisch-gebak

Rode biet-gember-appel brood

Een bijzondere mix van verse rode biet, appel en gember. Een heerlijke smaak sensatie die hunkert naar meer. Lekker gezond en voedzaam! Verkrijgbaar op bestelling. Kan worden afgehaald of bezorgd. 

Prijs: 20.00 euro. 

Appel mango muffin

Fris en zoet zijn deze heerlijk muffins met een verse appel en mango vulling. Verkrijgbaar op bestelling met een minimale afname van 10 stuks. Kan worden afgehaald of bezorgd.

 

Prijs: 20 euro. 

 

Banaan-sultana rozijn taart

Gele rozijnen met een bite gemengd met lekkere verse banaan pulp. Deze taart is verkrijgbaar op bestelling en kan worden afgehaald of bezorgd.

Prijs: 20.00 euro.

choco-ganache-aardbei-taart-veganistisch-gebak
Vegan-tartellete
Gezonde fruit repen. Veganistisch gebak.
Vegan Keuken.

Choco ganache aardbei taart

Kruimel bodem met daarop een laag van de puurste en (eer)lijkste  vegan chocolade die verkrijgbaar is. Een heerlijke taart met een stevige bite die overgaat in een waanzinnig smeuïg chocolade festijn. Topping van verse aarbei en framboise coco sneeuw. 

Verkrijgbaar op bestelling. 

 

Prijs: 24 euro.

 

Vruchten tartelettes

Heerlijk en smaakvol gevuld met het lekkerste verse fruit van de dag. De tartellette op de foto heeft als ingrediënten: passievrucht, vijg, coco en framboise gelei. 

Verkrijgbaar op bestelling.

 

Prijs: 20 euro (8 stuks).

 

Smullers

Belachelijk lekker en super healthy! Vrucht-fruit reep gemaakt van vers fruit en vruchten. De repen worden na het bakken gedroogd waardoor ze een crispy buitenzijde hebben. De binnenzijde is dan weer...nah ja, smullen dus! 

Verkrijgbaar op bestelling. 

Prijs: 20 euro (8 stuks).

 

 

 

Vegan Keuken levert vers gebak aan horeca en bedrijven. Vraag vrijblijvend om informatie via:vegankeuken@gmail.com of bel: 06-39757437. Vriendelijke groet, Patrick Vegan Keuken.