smaakvol veganistisch
comfort food.

Aangenaam, Ik ben Patrick

 

 

 

 

Voor minder dan hoogwaardige kwaliteit ga ik niet. Ingrediënten die ik gebruik zijn altijd supervers en uiterst voedzaam. Hapjes. lunch of snack, alles is vers gemaakt met passie en diepgaande interesse voor plantaardige voeding. 

Van een vegan burger broodje tot veganistische catering maak ik elk hapje of gerecht tot een smaakvolle culinaire beleving. Versheid, top kwaliteit en uitmuntende hygiëne zijn de bouwstenen van mijn bedrijf.

Ik hoop u snel kennis te laten maken met verassende vegan smaken.

Vriendelijke groet, 

Patrick-Vegan keuken-Vegan Cuisine

close
Boek de vegan keuken foodtruck en geniet van een mediterrane middag in je tuin of oprit. Boek voor 15 maart 2020 je tuinfeest en je krijgt een smaakvolle lactosevrije taart erbij. Smullen verzekerd dus !!!

\\

Foodtruck in je tuin? Das pas een feestje!!!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.