VERS-PUUR-GLUTENVRIJ-PLANTAARDIG-SMAAKVOL

Vegan kook workshops...

Yeah! We maken het bij Vegan Keuken tijdens de herfst en winter maanden aangenaam vertoeven.  Niets is leuker dan samen gezellig te kokerellen, nieuwe smaken-gerechten ontdekken en proeven. 

 

Onze veganistische kook workshops zijn een klein feestje. We gaan immers in kleine groepen (max. 8 personen) gezellig culinair aan de slag. Het begint al bij de ontvangst. We maken kennis met elkaar onder het genot van een drankje en hapje. Dan nemen we het menu door en...voor je het beseft ben jij bezig met de verse en pure ingrediënten te snijden en de kookpannen te liefkozen. 

 

Tijdens de vegan kook workshops delen de deelnemers onze liefde voor happyfood. Onze open keuken kent geen geheimen. We laten je een aantal tips & tricks ontdekken waarmee jij later thuis als chef je gasten culinair zal verbazen. Kortom: gezelligheid, lekker creatief koken en op het einde van de workshop....samen heerlijk smullen ! 

Inbegrepen: hapjes-drankjes-creativiteit-gezelligheid.

De aftrap van de vegan kook workshops is donderdag 9 november 2023 om 18.30 uur. Daarna elke eerste donderdag van de maand tot en met april 2024. We beginnen om 18.30 en eindigen omstreeks 21.00 uur. 

Prijs: 45 euro per persoon. Meld je tijdig aan, de plaatsen zijn beperkt! vegankeuken@gmail.com