Algemene voorwaarden

Wij van Vegan Keuken werken altijd vers en puur.

We zijn trots op wat we onze klanten aanbieden en geven standaard het beste van onszelf om uw feest toe een smaakvol en gezellig gebeuren te maken. 

Op deze pagina treft u de algemene voorwaarden en annulering voorwaarden. 

Mogen wij u vriendelijk verzoeken kennis te nemen van deze voorwaarden. 

Van keuken tot uitvoering van onze catering services werken wij open en transparant.

Bij vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen. 

 

 

**U heeft een informatieve mail/telefonisch onderhoud ontvangen van ons (Vegan Keuken) naar aanleiding van uw vraag over onze catering services en opties.

***Naar aanleiding van deze mail/telefonisch onderhoud, heeft u toestemming gegeven tot het ontvangen van een offerte/factuur met daarin vermeld alle nodige details betreffende uw catering opdracht die zal worden uitgevoerd door “Vegan Keuken”.

***Deze offerte/factuur is een bindende overeenkomst tussen: U als klant en Vegan Keuken als uitvoerder. Om die reden is kennisname van onze algemene voorwaarden als uitvoerend cateringbedrijf voor U als klant van belang om deze door te nemen.

Algemene voorwaarden en annulering voorwaarden:

***Bij akkoord tot samenwerking vragen wij een aanbetaling van 35 % (vijf en dertig procent) van het totaalbedrag. Wanneer deze aanbetaling is ontvangen nemen wij uw catering opdracht op in onze planning. Vanwege drukte in onze agenda vragen wij U om de aanbetaling te voldoen in een periode van tien werkdagen. Wanneer er geen aanbetaling is voldaan binnen deze periode, vervalt de offerte/factuur en daarmee ook de opdracht.

 Annuleringen:

***Annuleert U de catering opdracht  2 maanden voor de uitvoering van de catering opdracht, dan is er geen restitutie van de aanbetaling.

***Bij annulering van de catering opdracht 1 maand voor de uitvoering van de catering opdracht, is er geen restitutie van de aanbetaling en brengen wij 50% (vijftig procent) van het totaalbedrag in rekening.

***Bij annulering van de catering opdracht 2 weken voor de uitvoering van de catering opdracht, is er geen restitutie van de aanbetaling en brengen wij 75% (vijf en zeventig procent) van het totaalbedrag in rekening.

***Bij annulering bij minder dan 2 weken voor de uitvoering van de catering opdracht, is er geen restitutie van de aanbetaling en brengen wij 100% (honderd procent) van het totaalbedrag in rekening.

 

****Bij vragen kan u altijd bij ons terecht.

Neem contact op via: 06-39757437 (kantooruren) of mail ons met uw vragen via: vegankeuken@gmail.com

 

Wij wensen u een gezellig en smaakvol feest toe, en danken u voor het vertrouwen in ons bedrijf.

 

Vriendelijke groet,

Team Vegan Keuken.