Vegan Foodtruck Feest

Verjaardag-Tuinfeest-Bruiloft zijn nog nooit zo bijzonder geweest! #partytime!

Vegan catering aan huis

Maak je tuinfeest-verjaardag-bruiloft bijzonder en uniek. Laat je gasten genieten van culinaire lekkernijen .Van hartig tot zoet. Van fingerfood , tapas en mezes hapjes. Altijd alles puur-vers en smaakvol. Wij verzorgen culinair plezier voor bedrijf en particulier ! 

***alle gebak dat Vegan Keuken aanlevert is lactose vrij en uitermate lekker! #smullenmaar

Foodtruck Party

Alle hapjes en snack's worden vers gemaakt in de Foodtrailer op uw locatie. Het is ook mogelijk om een extra sidebar te plaatsen en te presenteren als buffet. Bij beide mogelijkheden feest u als gastvrouw/heer zorgeloos mee aangezien alles tot in de puntjes is geregeld! Info?? mail: vegankeuken@gmail.com

Tot snel, Patrick-Vegan Keuken.

vegan-catering-events-verjaardagen-bruiloften-party
vegan-ontbijtservice
vegan-tuinfeest-event-catering
Een heuse foodtruck in de tuin-oprit of bij het bedrijf?? Dat kan inderdaad! Bekijk hier de mogelijkheden.In een gezellige setting maak ik heerlijk streetfood voor jouw en je gasten. Of wat denk je van een smaakvolle mediterrane middag met tapas en mezes gerechtjes? Je kan ook iedereen laten smullen van zoet hartig gebak en taart tijdens een Sweets en Coffee middag. Alles vers en smaakvol klaargemaakt op locatie. Voor jouw als organisator een zorgeloos feestje dus. Kortom: alles tot in de puntjes geregeld zodat jij...relax van je feest kan genieten. Laat de Vegan Keuken foodtruck aanrijden en beleef een uniek feest. Informatie via: vegankeuken@gmail.com of via de whatsapp knop op deze pagina. Vriendelijke groet, Patrick-Vegan Keuken.

Mediterraanse middag met heerlijke tapas en mezes gerechtjes. #lekker #gezellig #smaakvol #feestje